Museum Museummeet

Museummeet Voorlinden 25 juli

Museummeet Voorlinden zaterdag 25 juli

Zullen we het gewoon weer proberen? Een museummeet? Dit keer naar museum Voorlinden in Wassenaar. Aankomende zaterdag 25 juli, entree rond 12.30 uur. Museumkaart of de kaart van de Bankgiroloterij is helaas niet geldig hier.

Waarom naar Voorlinden? Omdat dit museum niet alleen hele leuke tentoonstellingen heeft, zoals nu het toepasselijke Rendez-vous, maar ook een heerlijke tuin waar je zalig kan wandelen. De afgelopen jaren ben ik al een paar keer in dit museum geweest en ik vind het iedere keer weer een feestje!

Ga je mee? Koop dan vooraf een online ticket voor een tijdstip rond 12.30 uur. Voor en na het museumbezoek kan je in de tuin of op het terras iets eten of drinken. Ook het restaurant is weer open.

Een museummeet is natuurlijk leuk, omdat we samen naar een museum gaan. Daarom wil ik voorstellen dat we rond 12.00 uur afspreken bij de foodtruck voor een kop koffie, zodat we om 12.30 uur of 12.45 uur het museum in kunnen.

Voor degenen die dat leuk vinden, kunnen we na het museumbezoek en een drankje, nog wat wandelen door de tuin waar ook nog genoeg te zien valt.

Ga je mee?

8 reacties op “Museummeet Voorlinden 25 juli

 1. Ai was leuk geweest, maar ik ga al naar Het Groninger museum! Volgende keer beter.
  Veel plezier! Prachtmuseum en pracht tuin

  Geliked door 1 persoon

 2. Hi Paulien, leuk Voorlinden, dat stond al heel lang op m’n lijstje. En de tuinen zijn nu wrschl op hun mooist. Dus ik heb geboekt!
  Tot zaterdag, groet, Odette

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk weer Paulien! Ik heb gister weer voor het eerst een museum bezocht… Als je er dan weer bent, weet je wat je hebt gemist…
  Ik hou jouw voorstel in mijn achterhoofd!

  Geliked door 1 persoon

 4. Liesbethblogt

  Ik heb al veel over het museum gezien en gelezen maar het is helaas te ver weg voor me. Zeker nu je een tijdslot moet reserveren. Veel plezier morgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: