Museum Museummeet

31 augustus museummeet Beelden aan Zee

Tijdens ArtZuid en in Caen (Frankrijk) kwam ik de fascinerende hoofden van de kunstenaar Jaume Plensa tegen. Toen ik een foto hiervan op mijn instagrampagina plaatste, kreeg ik als reactie allerlei plekken waar nog meer beelden van deze Spaanse kunstenaar staan en de opmerking dat in Beelden aan Zee een tentoonstelling van zijn beelden is. Daarmee was voor mij de eerste bestemming voor een museummeet na de vakantie al beklonken: we gaan dus naar Scheveningen! Zaterdag 31 augustus gaat de museummeet naar Beelden aan Zee.

We spreken gewoontegetrouw weer af om 11.00 uur in het museumcafé voor een kop koffie en kennismaken of bijpraten en gaan daarna het museum in. Het museum is gratis toegankelijk met de museumkaart. Heb je geen museumkaart, dan kan je vooraf via de website een e-ticket kopen.

Zin om mee te gaan? Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

En nu maar hopen op een zonnige dag!

Advertenties

4 reacties op “31 augustus museummeet Beelden aan Zee

 1. Marieke Koopman

  Hallo Paulien,
  Wat een leuk initiatief die museummeet.
  Ik overweeg om mee te gaan op 31-8.

  >Spreek je voor de groep ook een rondleiding af, met een gids, in het museum Beelden aan Zee? Daar betaal ik evt. graag iets extra’s voor…

  Met vriendelijke groeten
  Marieke Koopman

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  ________________________________

  Like

  • Hallo Marieke,
   Dank je voor je leuke reactie. Tot nu toe hebben we nooit een rondleiding gedaan, maar ging ieder in zijn eigen tempo met elkaar of alleen door het museum. Als er voldoende belangstelling is voor een rondleiding, zou ik dat kunnen proberen te regelen. Om 13.30 uur is er overigens dagelijks een instaprondleiding in het museum, zie ik op de website. Wellicht leuk om te doen na de lunch, want je kan je op de dag zelf daarvoor aanmelden.
   Groet, Paulien

   Like

 2. Het is me net wat ver maar Scheveningen is wel geweldig om heen te gaan.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: