Museum Museummeet

Museummeet 6 juli Museum Jan van der Togt en ArtZuid

Museummeet 6 juli Museum Jan van de Togt en ArtZuid

Voordat ik op vakantie ga, lijkt het me leuk om nog een museummeet te organiseren. Er zijn echt heel veel leuke tentoonstellingen deze zomer, maar niet alles is in het weekend makkelijk bereikbaar door werk aan de weg en het spoor. Daarom kies ik deze keer voor de tentoonstelling van Klaas Gubbels in Museum Jan van der Togt in combinatie met de Amstelveense route van ArtZuid. Op deze beeldenroute staan onder andere vijf beelden van Klaas Gubbels. De liefhebber kan daarna zo verder met het Amsterdamse deel, dat ook zeer de moeite waard is! Hieronder zie je een aantal beelden van het Amsterdamse deel van ArtZuid.

Het museum opent om 11.00 uur en dat lijkt me ook een goede tijd om af te spreken. Traditiegetrouw beginnen we met een kop koffie om met elkaar kennis te maken of even bij te praten. Het museum heeft geen museumcafé, maar geeft als tip La Gare op de Stationsstraat 1. Dat is op 1 minuut lopen van het museum. Dus om 11.00 uur zien we elkaar bij La Gare voor de kennismaking. Na het museumbezoek kunnen we in de buurt lunchen en dan (een deel van) de beeldenroute lopen.

In de buurt van het museum kan je gratis parkeren, maar het museum is ook met het openbaar vervoer bereikbaar. Klik hier voor informatie over route en parkeren.

Als je zin hebt om mee te gaan, meld je dan hieronder aan.

ArtZuid

2 reacties op “Museummeet 6 juli Museum Jan van der Togt en ArtZuid

  1. Mij spreekt het hondenbeeld wel aan 😁

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: