Museum Museummeet

Museummeet 21 juni Museum de Fundatie

De volgende museummeet op 21 juni gaat naar de Zomerexpo in Museum de Fundatie. Ga je mee?

De eerste 2 museummeets waren heel gezellig. De mix van elkaar ontmoeten en toch ook op je eigen tempo door het museum kunnen lopen, werkt fijn. Daarom komt er een derde museummeet. Dit keer naar de Fundatie in Zwolle op vrijdag 21 juni. We beginnen om 11.00 uur bij Grandcafe Public tegenover de ingang van de Fundatie. Na een kop koffie en het kennismaken met elkaar, gaan we naar de Fundatie om de verschillende tentoonstellingen die daar deze zomer zijn, te bekijken.

In de Fundatie is niet alleen een deel van de Europa ZomerExpo 2019 te zien, maar ook een overzichtstentoonstelling van het werk van beeldhouwster Charlotte van Pallandt en schilderijen van Michael Triegel. Voor hen die nog niet eerder in de Fundatie waren, is ook de vaste collectie zeker een aanrader.

Een ander deel van de Europa ZomerExpo 2019 is te zien in Kasteel Het Nijenhuis tussen Wijhe en Heino. Hier wil ik ook nog graag naartoe, maar alles op 1 dag, lijkt me wat veel, maar dat is misschien een goede bestemming voor de 4e of 5e museummeet. Ondertussen heeft blogger Jeanine van JaJo Fotografie al in de Facebookgroep het plan geopperd om in juni of juli met elkaar naar het Drents Museum te gaan voor de tentoonstelling Sprezzatura. Voel je zeker vrij om ook zelf met idee├źn te komen voor een leuke museummeet of om er een te organiseren.

Maar, first things first, als je zin hebt om mee te gaan naar museum de Fundatie in Zwolle, meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Ik heb er weer zin in!

0 reacties op “Museummeet 21 juni Museum de Fundatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: