Fotografie Wandelen en Fietsen

Wandelen en fotograferen …

In januari heb ik veel gewandeld en gefotografeerd. Een terugblik op een fijne wandelmaand.

Tot nog toe gaat het goed met mijn voornemen om vaker te gaan wandelen. We zitten nu aan het einde van januari en ik heb al een flink aantal kilometers in de benen… tenminste, als je het vergelijkt met vorig jaar. 🙂 want ook al is het soms koud, ik heb al een paar leuke wandelingen in de omgeving gemaakt en een flink aantal foto’s. Het is alleen jammer dat januari zich tot nog toe vooral als een grijze maand laat zien.

Tegen mijn gewoonte in ben ik deze maand een aantal keer in de auto gestapt om naar een leuke wandelplek te rijden. Zo reed ik naar Kinderdijk, naar Naarden-Vestig en naar ’s Graveland dat hier eigenlijk om de hoek ligt. Ook liep ik een molenroute bij Loenen aan de Vecht, georganiseerd door Utrechts Landschap . Maar het werkt wel, ik loop! Hieronder een paar foto’s die ik onderweg heb gemaakt. Het was een beetje de maand van de molens, zoals je kan zien.

10 reacties op “Wandelen en fotograferen …

 1. Weer erg mooi. Blijf genieten en lat ons meedelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Laat ons meedelen. niks te lat.

  Like

 3. Wat een heerlijke foto! Echt Prachtig.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb dezelfde bootjes gefotografeerd in Naarden. En Kinderdijk mooi hè. Werelderfgoed dat. Mooie foto’s!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat inspirerend!

  Geliked door 1 persoon

 6. Dag Paulien, wat een prachtige foto´s ondanks het treurige weer van de afgelopen weken. Fijne zondag.

  Geliked door 1 persoon

 7. Heel fijne foto’s van je wandelingen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: