Fotografie

Swingen op Hilversum Alive 2017

Hilversum Alive 2017 was weer een feestje.

Het regende gisterenavond en het hele Hilversum Alive kon me gestolen worden. Maar, omdat we alleen maar wat zouden eten met elkaar, (‘met dat prutweer gaan wij ook niet in de regen staan’) toch maar besloten mee te gaan met vriendinnen D en H. Je snapt wel waar dit naartoe gaat….

We begonnen dus gedrieën bij Puur Smaeck met een gezellig hapje eten, biertje, kletsen. Goede sfeer in het restaurant, lekkere hap van de dag. Vervolgens kwam vriendin E met zoon en vriendje binnen en schoof aan voor nog een drankje. Afrekenen en omdat het droog was, toch even de stad in. In de Biersteeg stond DJ en VJ Jeroen, een oude liefde van D. te draaien en hij speelde het ene na het andere goede nummer op zijn 70s en 80s soulparty! Die Spotify-lijst wil ik wel. We stonden lekker te swingen met zijn vijven!

Daarna zijn we doorgelopen naar het Marktplein waar Shaky Ground de grond liet trillen met hun swingende liedjes! Met alle eettentjes en tafels is het Marktplein bij Mout echt een leuke hoek geworden. Bij het nieuwe Vida Vineria er tegenover hebben D en ik nog even lekker nagekletst.

En zo werd het dus toch een hele gezellige en swingende avond op Hilversum Alive en werd het dus toch laat! Vandaag nog 1 dagje muziek en optredens op diverse plekken in het centrum van Hilversum en dan op naar het volgende Hilversumse evenement.

8 reacties op “Swingen op Hilversum Alive 2017

 1. Dat is dus toch nog een gezellige boel geworden Paulien.

  Geliked door 1 persoon

 2. Met Paulien kom je nog eens ergens!

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke blog Paulien. Hoop dat jullie veel plezier met ons optreden hebben gehad…Hilversum Alive is een erg leuk festival…als het maar droog is🤓

  Geliked door 1 persoon

 4. Het werd dus toch nog een leuke avond.Geregend daar? Hier geen druppel gezien

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: