Fotografie

Waar was Paulien?

Welkom op mijn blog!

Afgelopen week heb ik besloten om een blog te starten. Ik wil mezelf uitdagen om regelmatig (wekelijks) te vertellen wat ik doe, wat ik heb gedaan, wat me bezighoudt. Is dat interessant? Vast niet voor iedereen, maar misschien wel voor degenen die ook houden van reizen, lezen, fotograferen, fietsen, wandelen, museumbezoek, lekker eten etc. Misschien kan ik jou met mijn verhalen inspireren. Dat zou ik leuk vinden.

Wie ben ik? Ik ben Paulien Mokveld, 52 jaar. Ik werk in het middelbaar beroepsonderwijs als docent Nederlands en omgangskunde. In mijn vrije tijd fiets of wandel ik graag, ga ik soms naar musea, probeer ik wat kunstzinnig bezig te zijn door wekelijks naar de boetseerles te gaan (klei kneden is heerlijk ontspannend), mag ik graag lezen en ontmoet ik natuurlijk mijn vriendinnen.

Een voordeel van het onderwijs zijn de vakanties en tijdens die vakanties pak ik graag de auto of het vliegtuig om te reizen naar leuke steden en landen. Omdat mijn zus in Zwitserland woont, kom ik daar regelmatig, maar Spanje, Frankrijk, Italië zijn ook landen waar ik graag vertoef.

In dit blog ga ik vertellen over dat wat ik tegenkom op mijn reizen, uitstapjes en in mijn dagelijks leven. Ik zou het leuk vinden om jouw reacties en ervaringen te lezen.

Groet, Paulien

1 reactie op “Waar was Paulien?

  1. Goeie introductie. Ben benieuwd om je verhalen te lezen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: